Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν εν όψη της προβολής του νέου video clip της αγαπημένης Έλενας Παπαρίζου, για το τραγούδι Baby It's Over.


Μέσα από το www.helenapaparizouclub.gr ακούγονται φωνές που λένε, ότι το νέο ξενόγλωσσο (προς το παρόν) τραγούδι της, πρόκειται να ακουστεί και στην ελληνική. Ο τίτλος πιθανόν θα είναι "Ήρθε το τέλος" και οι στίχοι γράφονται από τον Γιάννη Δόξα, που έχει γράψει πολλά τραγούδια – επιτυχίες για την Έλενα Παπαρίζου (Γύρνα με στο χθες, Η καρδιά σου πέτρα, Μάμπο κ.α.).
Επίσης, το video clip του τραγουδιού βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής και ο σκηνοθέτης είναι ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τα ρούχα που θα φοράει η Έλενα, θα τα αναλάβει ο Απόστολος Μητρόπουλος. Για μια ακόμη φορά λοιπόν, περιμένουμε για να δούμε κάτι αρκετά διαφορετικό από τον σκηνοθέτη που συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δημιουργίες του.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τις 800.000 προβολές της προηγούμενης εβδομάδας, το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, κατάφερε να περάσει τις 1.000.000 προβολές συνολικά στο Youtube. Και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το video clip...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου